Livet på en pinne!

(null)
Mina fina familj, millicent va inte med för hon va med sin pappa ❤️
(null)
Detta är min kärlek, mig eviga kärlek min man ❤️ tack för allt du gör för mig, tack för alla timmar, sekunder o minutrar du pussar o kramar mig o berättar hur fin jag är ❤️ dig älskar jag för evigt! 
(null)


Dena dära Jenny 👇 underbar ❤️
(null)

Som rubriken säger, livet på en pinne!

Underbara liv, känner värmen, glädjen o kärleken överallt!

Hade en fantastisk midsommar med våra vänner från Kristianstad! Blev så bra o så lyckad o barnen hade kul ❤️ 

Vi åt tapas, ostbricka som "för" mat o drack god fördrink 

(null)Min marängtårta som jag gjorde 👍
(null)
Det där kan man leva på 👌 Caspian gjorde pizzorna 😊
(null)
Barnen badade 🥰🥰🥰🥰


(null)

(null)
Dagen efter midsommar solade vi o vada o tog det lugnt, sen på kvällen kom min bror o dom hit o åt

Jag börjar mer o mer att må bra, vissa dagar mår jag faktiskt ok, jag kan vakna på morgonen o känna att idag blir nog en bra dag! O ångesten har försvunnit till 25% ca! O det är bra!Denna helgen ska vi njuta av varandra hela familjen, alla är samlade! Igår va Jonas mamma o sambo här, ikväll ska vi tälta med barnen i trädgården 😂😂😂 allt för barnen sägs det, det kan bli mysigt ❤️Snart har vi semester, nu räknar vi ner o längtar till Legoland, stugmys, o campinglivet! Detta är första sommaren sen jag va 1 år som jag stannar i Sverige o semestrar! Men vi va i Thailand för några månader sen o vi har pratat lite om Spanien men valde endå att stanna hemma denna sommaren, tror det kan va nyttigt för mig (jag är bortskämd o har alltid varit) att inte göra nått, utan bara vara med familjen, inte ha tusen bollar i luften, bara njuta, inte stressa! Det tror jag att jag kan må bra av, sen ska vi iof till Lysekil några nätter o Liseberg så lite har vi på listan endå 😃 (null)


Livet med er 👆 är livet, jag älskar er 3 något så mycket att jag måste nypa mig i armen ibland! Jag är lyckligt lottad som fått 3 fina underbara omtänksamma goda barn ❤️ er hade jag kunnat göra allt för ☘️☘️☘️


(null)
Kärleken du ger mig har aldrig någonsin nån annan gett, livet har gått upp o ner många gånger, jag har varit på väg att lämna, men i sista sekund har du alltid fått mig att stanna kvar! Vi har 8 år varit tsm med Varandra, om några dagar har vi vårt 6 bröllopsår ❤️ vi älskar varandra mycket! Tack för allt o för vi hjälper varandra upp när livet känns tungt! 
Som du alltid säger  vi är perfekta för varandra, du är min andra halva o vi är gifta av en anledning, vi är 1 ☘️ 

Håller med ❤️ livet är mannen för mig o barnen ❤️ Jag är lycklig! ☘️Vi fick varit i Köpenhamn jag o mannen en dag o om tvår veckor åker vi med vännerna jessi o Jesper blir en heldag där då vi åker tidigt på morgonen o säkert e hemma mitt i natten 😂 shopping mat o dricka ❤️Hoppas alla får en underbar helg nu ska jag fixa gofrukost ❤️ sen blir det ute dag hela dagen!Barnen o mannen har sovit länge idag själv vaknade jag halv 7 som vanligt 😂🌪

Puss&kram // Josefine