4 dagar...

Om 4 dagar lyfter vi... Barnen är spända o vi föräldrar e redan på  semesterläge... härlig känsla 😍 Dexter kommer inte ens ihåg flygturen, så han e jätte spänd..  dom andra 2 längtar ❤  ik ska bi hämta ner resväskorna, alla tvätten är tvättad... huset är städat (så gott det går) får nog bli en tur med dammsugaren igen..  Alla saker som ska med ligger klara i grovköket..  så nu e det bara barnen o vi själv som ska med 😊 
 
Farfar passa Wilma i huset o ska jobba här så länge medans morfar bor granne o ska lägga sten bredvid vårt trädäck o sätta upp vår markis... kommer va i toppskick sen huset 😍 skulle fixat trappan men det va just då som mamma dog så vi har skjutit upp det.. 
 
 
Alla barnen är klippta, jag e nyfärgad o nu e det bara min man kvar, han klipper jag ikväll 😍😋
 
 
På fredag hämtar jag ut mina nya glasögon så hoppas jag att jag använder dom.. införskaffat dom ju för jag inte ser när jag kör bil.. eller är i kassan på jobb.. 
 
Det är härligt att slippa ställa klockan för att gå upp på morgonen..  Vi ligger o myser på morgonen allihopa 😍 barnen är uppe lite längre än vanligt.. men somnar endå i god tid..
 
 
Hoppas att alla går en fin dag.. det ska vi ha ❤ Kram kram