Helg!

(null)

Äntligen helg o massa lediga dagar, så skönt! Har hänt massor sen sist.. både bra o dåliga men det lägger jag bakom mig nu! Ser fram emot 2019! Ska bli skönt med ett nytt år då detta året har varit tragiskt!  Dödsfall, sjukdomar o annat skit! Jag är redo för 2019 med nya utmaningar o det ska bli härligt! En resa väntas o det ska bara njutas av det! Sen är det annat som äntligen fallit på plats som jag ser fram emot 😊 ibland behövs det tas beslut helt enkelt! 

(null)


Millicent har fyllt 8 o fick en mobil, det är så underbart när man får sms av henne.. hOn tappade en tand på juldagen o tandfen va såklart där o la pengar det skickade hon oxå på morgonen om att hon fått pengar av tandfen 😂  tror hon kommer bli antingen poet eller konstnär när hon blir stor! Det är ett stort intresse o Hon e så himla duktig på att rita o teckna o måla! (Har hon efter sin pappa)
(null)

Den lille tanden 😂

(null)


Julen var o hälsade på, det va en stressad dag kände jag.. allt ska gå i 190 så har jag aldrig upplevt julen förr, men detta året satt väl alla på helspänn  I Think! Men den va fin enda... barnen va så spända o det är så kul o se det! Dom va så nöjda med alla julklappar 🙈 


(null)

(null)


Snart är det nyår, ska firas med vänner o barn.. kan inte bli bättre! Har inhandlat deko till bordet o annat skoj 😍 maten beställer vi detta året o det ska bli skönt faktiskt o inte stressa med det! Januari, februari är sånna lugna månader o gud vad jag kan längta dit! I flera månader eller iaf sen i april har jag stressat sönder mig själv, men nu är det nya tag! Nu ska jag va lugn, o känna efter ordentligt vad som är meningen med detta livet! För ibland ser man ingen ende i det hela, MEEEN har fått en ny uppgift i livet o den ska jag bevara, hålla hårt i! 

Har kommit en person väldigt nära o det är jag så glad för, o jag vet vem det är som fixat det! Vänner, kärlek, familj växer inte på träd! 


(null)
❤️ vi var o hälsade på mamma ❤️


(null)

O det kom snö ❤️❤️❤️😂 UNDERBART 😍😍😍 så härligt, synd det inte varade så länge bara! Nu ska jag faktiskt sova, har en del att göra imorgon (ingen stress) 😂  fixa kläder o lite annat smått o gott 😜🙈


(null)Sov så gott ❤️


Kram kram 
Josefine